După performanța din anul 2024, când a urcat pe podiumul Festivalului Internațional „D’ALE PORCULUI”, echipa Asociației Zestrea Silvană se pregătește să revină la Oradea, între 15 și 16 noiembrie 2025, pentru o nouă ediție a celui mai important eveniment dedicat gastronomiei tradiționale românești – „Turneul Campionilor”. În competiția de anul trecut, echipa Zestrea Silvană a obținut locul al III-lea, o distincție care confirmă pasiunea, priceperea și respectul față de tradiția culinară sălăjeană. Participarea din acest an este una de suflet, construită pe prietenie, colaborare și dorința comună de a promova gustul autentic al zonei. Alături de Zestrea Silvană se află parteneri de nădejde, fiecare aducând o parte din povestea și savoarea locului: producătorul de ciuperci Boglar din Nușfalău, Complexul „La Nașu” din Zalău, Măcelăria „La Sanda” din Jibou, Primăria Comunei Năpradea și Punctul Gastronomic Local DecumAna din localitatea Moigrad.
Zestrea Silvană reprezintă Sălajul la marele eveniment dedicat gastronomiei tradiționale românești